Cégismertető

Cégünk az F2 KOMPLEX 1997 óta foglalkozik klíma (ipari, technológia, komfort), légszárító, és párásító berendezések forgalmazásával.

Jelenleg kis- és nagykereskedelmi tevékenységet végzünk, és az általunk képviselt olasz, lengyel, svéd gyárak képviseletét látjuk el hazánkban.
Főbb termékeink, beszállítóink:

- A HIDROS S.r.l. magyarországi képviseletét 2002 óta Cégünk látja el. Az olasz HIDROS folyadékhűtőket, ipari, uszodai légszárítókat és hőszivattyú berendezéseket gyárt.
- Az ActionClima gyár termékeit 2007 óta forgalmazzuk Magyarországon. Az olasz gyár termékei fan-coil berendezések, termoventilátorok, légfüggönyök és nagy teljesítményű fan-coil berendezések.
- Az olasz Pego Srl. merülőelektródás légnedvesítők magyarországi képviseletét 2010-től látjuk el. A párásítók 3-286 kg/óra közötti kapacitással állnak rendelkezésre.
- A Sonniger S.A. dinamikusan fejlődő lengyel fűtéstechnikai berendezés gyártó termoventilátorai és légfüggönyei 2015 óta szélesítik kínálatunkat
- Swep AB lemezes hőcserélő gyár hivatalos nagykereskedelmét cégünk a partnerei részére 2015 óta végzi. A hőcserélőket egyedileg méretezzük az igények és a feladat szerint.
- A Cipriani PHE Srl. által gyártott szerelt lemezes hőcserélők méretezését egyedileg végezzük az adott feladatnak megfelelően. A termékek 2017 óta képezik termékpalettánk részét
- A kiváló minőségű Ariston hőszivattyúk 2019 óta találhatók meg kínálatunkban
- A lengyel Hexonic SP. által gyártott hőcserélőkkel vált teljessé a hőcserélő kínálatunk. 2021 óta találhatóak meg a gyártó termékei termékeink között

Termékeinket választották például itt felsorolt felhasználók üzemeltetők is.

Megrendelőink részére vállaljuk, az általunk forgalmazott berendezések telepítését, garancia idő alatti és azon túli karbantartását, javítását.

Megrendelőink egyedi hűtési, klimatizálási, szárítási, párásítási, fűtési feladataira szívesen kínálunk megoldást.

Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!

Forgalmazott márkák

Ariston
Co.Ma.Spa.
Elsteam
2VV
Hidros
Pego
Roenest
Swep
Ventherm
Hexonic
Action Clima
Cipriani
Sonniger