Gyárak

Cipriani

Cipriani

Cominter

Cominter

Az olasz Cominter 1980 óta gyárt hőcserélőket, Bergamo városához közel, az általa gyártott levegő-közeg és levegő-levegő hőcserélőket az ipar legkülönbözőbb területeire gyártja és folyamatosan fejleszti.
A termékek pontosan az ügyfél igényei szerint kerülnek méretezésre, az adott feladatnak megfelelően optimalizálva. A hőcserélőket gyártási szám szerinti vizsgálatról szóló megfelelőségi nyilatkozattal szállítják.
Az egységek méretezését kollegáink végzik a Megrendelővel szorosan együttműködve a legjobb ár-érték arány elérése érdekében.

Gyártott hőcserélők:
- hűtő és fűtő kalorifer,
- direkt hűtésű elpárologtató,
- kondenzátor hőcserélő,
- közvetítőközeges és hőcsöves hővisszanyerő rendszerek,
- keresztáramú lemezes hővisszanyerő.

Sondex

Sondex

A Sondex dán vállalat, Európa egyik vezető és a világ számos pontján jelen levő lemezes hőcserélő gyára.
Termékei között szerepelnek a különböző kialakítású szerelt- és forrasztott lemezes hőcserélők.
A széles termékpalettának köszönhetően minden felmerülő műszaki feladatra megbízható megoldást nyújt. A forrasztott és hagyományos szerelt hőcserélőkön kívül a gyártott kínálatban megtalálhatók a kazettás és duplafalú hőcserélők is. Minden egység egyedileg történő méretezéssel kerül kiválasztása az adott feladatra. A Sondex hőcserélők számos felhasználási területre rendelkeznek megfelelőségi tanúsítvánnyal.

Gyártott hőcserélők:
- forrasztott víz-víz hőcserélő,
- forrasztott víz-egyéb közeg,
- szerelt lemezes víz-víz,
- szerelt lemezes víz-egyéb közeg,
- stb.

SWEP

SWEP

A SWEP a világ egyik vezető forrasztott lemezes hőcserélő gyára. A világ hat pontján jelen van. Európai központja Svédországban, Landscronában található. Az általa gyártott számos variációjú forrasztott lemezes hőcserélő, az ipar számos területén van jelen. A hőcserélők méretezését kollegáink végzik együttműködve a Megrendelővel. A hőcserélőket gyártási szám szerinti vizsgálatról szóló megfelelőségi nyilatkozattal szállítják.
A SWEP hőcserélők rendelkeznek a PED97/23/EC megfelelőségi tanúsítvánnyal, melyet az SGS, független vizsgáló laboratórium tanúsít.

Gyártott hőcserélők:
- hűtőközeg-víz elpárologtató,
- hűtőközeg-víz kondenzátor,
- víz-víz hőcserélő,
- víz-egyéb közeg hőcserélő,
- stb.